طرز تهیه سالمون با سس زنجبیل و بروکلی

2 FavoriteLoadingافزودن به لیست علاقه‌مندی ها

در دستور غذایی فوری و آسیایی سالمون از این سس برای براق کردن سالمون استفاده کنید. این سس را می‌توانید با روغن کنجد و پیازچه مخلوط نموده و بر روی برنج قهوه‌ای یا نودل برنج نیز بریزید.

مواد لازم برای تهیه سالمون با سس زنجبیل و بروکلی :

روغن كنجد:‌يك و نيم قاشق غذاخوري

سس سوياي غليظ: ‌يك و نيم قاشق غذاخوري

سركه سيب يا برنج: يك و نيم قاشق غذاخوري

زنجبيل رنده شده تازه: يك قاشق غذاخوري

نمك: يك چهارم قاشق چاي‌خوري

گلچه‌هاي يك بروكلي بزرگ همراه با ۲ سامتي‌متر
ساقه چسبيده به آن: ۸ پيمانه

ملاس:‌ يك قاشق غذاخوري

سالمون:‌ نيم كيلوگرم، به ۴ قسمت تقسيم شود

زمان تهيه: ۲۵ دقيقه
زمان آماده شدن : ۲۵ دقيقه
روش تهيه سالمون با سس زنجبیل و بروکلی:
فر را روي حرارت ۴۲۵ درجه فارنهايت تنظيم كنيد. يك ورق پخت لبه دار را با اسپري پخت و پز پوشش دهيد.
روغن، سس سوياي غليظ. سركه، زنجبيل و يك هشتم قاشق چاي‌خوري نمك را درون كاسه‌اي با هم مخلوط كنيد. بروكلي را اضافه كرده و هم بزنيد تا خوب آغشته به مواد فوق شود. سپس مواد را با استفاده از كفگير به درون قابلمه آماده شده از قبل بريزيد و سعي كنيد تا آن جا كه مي‌توانيد مايع مواد را درون كاسه باقي بگذاريد. ملاس را درون مواد مايع درون كاسه اضافه كنيد.
بروكلي‌ها را به مدت ۵ دقيقه تفت دهيد و آن‌ها را به يك طرف قابلمه منتقل كنيد و سالمون‌ها را بر روي ديگر قابلمه قرار دهيد.
سالمو‌ن‌ها را با يك هشتم نمك باقي‌مانده طعم دار كنيد و با استفاده از يك برس روي آن‌ها را با براق كننده ملاس براق كنيد.
سالمون را به مدت ۱۰ – ۷ دقيقه بيشتر حرارت داده و سرخ كنيد، ‌سپس روي آن‌ها دانه‌هاي كنجد بپاشيد.

اشتراک:

2 دیدگاه

نظر خود را بیان کنید