طرز تهیه شکلات اکلیلی

1 FavoriteLoadingافزودن به لیست علاقه‌مندی ها
شکلات اکلیلی مغزدار با طاهری زیبا و شیک برای پذیرایی عید نوروز مناسب است.

برای فرم دادن به این شکلات‌های خوشمزه می‌توانید از انواع قالب‌های سیلیکونی شکلات استفاده کنید که در بازار به شکل‌های مختلف وجود دارد.

  • مواد لازم برای تهیه شکلات اکلیلی

شكلات سفيد

اكليل خوراكي

ترافل شني براي داخل شکلات

  • طرز تهیه شکلات اکلیلی

شكلات سفيد را روي بخار كتري آب کرده و اكليل خوراكي را به آن اضافه مي‌كنيم.

نکته : مي‌توانيد كمي رنگ صورتي اضافه کرده و از اکلیل سرخابي استفاده كنيد.

بعد مواد را داخل قالب سیلیکونی شکلات مي‌ريزيم و يا با ته قاشق يا با تكون دادن قالبمون سعي مي‌كنيم دور تا دور قالب را بگيرد.

سپس داخل يخچال میگذاریم تا سفت شود وقتي سفت شد.

از تراقل‌هاي شني داخلش مي‌ريزيم و رويش را با شكلات آب شده می‌پوشانیم.

مجددا داخل يخچال می‌گذاریم. سفت كه شد، خیلی راحت از قالب درمی‌آيد.

شما مي‌توانيد از هر نوع رنگ اكليل خوراكي استفاده كنيد.

نکته : البته اگر اكليل نقره‌اي استفاده كنيد شكلاتتان طوسي مي‌شود.

هرمقدار اكليل بخواهيد ميتوانيد بريزيد.

براي سوپرايز داخل شکلات اکلیلی از كلي چيزهاي خوشگل و خوشمزه ديگر مي‌توانيد استفاده كنيد.

اشتراک:

۱ دیدگاه

نظر خود را بیان کنید